Despre noi

Leo-PassageLa Pivot Point International consideram ca este responsabilitatea noastra sa evoluam in educatie, provocand status quo-ul. De mai bine de 50 de ani, angajamenul nostru continuu de a crea experiente educationale bogate si a dezvolta cel mai bun continut educational ne-a permis sa incurajam peste 1 milion de persoane, pe 6 continente, pe masura ce realizeaza cariere sustenabile in industria frumusetii. Noi stim cum reusesc profesionistii in frumusete – ce vad ei relevent pentru a-si continua cariera, noi oferim educatie, instrumente si o comunitate in care sa prospere.

Misiunea noastra este de a imputernici prin educatie si portofoliul vast de branduri pe care il avem ne permite sa facem asta. Filozofia Pivot Point International de invatare pe tot parcursul vietii, combinata cu ofertele noastre, incurajeaza cresterea si profesionalismul intr-o industrie care este construita pe baza unor produse si servicii care ajuta ca toata lumea sa arate si sa se simta cel mai bine.

In 2012 am sarbatorit al 50-lea an de creativitate, educatie si emancipare. Astazi ducem mai departe pasiunea pentru educatie si forta creativa mostenite de la fondatorul Pivot Point, Leo Passage. Privind spre viitor, ne angajam sa ducem mai departe acea mostenire si sa exploram noi frontiere ale educatiei.

Viziune

Pivot Point Education Ltd aspira sa fie partenerul ales de companiile de training si angajatori. In cadrul industriei ne propunem sa facem diferenta si, prin intermediul clientilor nostri, sa oferim fiecarui nou recrut sansa de a dobandi abilitati fundamentale solide intr-un mediu de invatare favorabil.

Obiective
1. Sa ascultam de clientii nostri pentru a dezvolta programe educationale care sa provoace, sa stimuleze si sa ajute la progresarea peste nivel.
2. Cu ajutorul clientilor si colegilor sa identificam modalitati pentru a imbunatati participarea in cadrul programelor de nivel 3.
3. Prin intermediul programelor noastre de educatie sa prezentam hairstylismul ca o cariera inovativa, rentabila si profesionista.
4. Sa lucram cu organizatii de training si angajatori pentru a dezvolta o mai mare sinergie si recunoastere oferind beneficii pentru toata lumea.

Misiune

Pivot Point International este un editor de frunte si furnizor de solutii de coafura si educatie pentru companii de training, saloane, studenti, stilisti si distribuitori internationali. Portofoliul companiei, care include A Designer’s Approach™, Salon Fundamentals™, Artist Access®, Exam Ace™, Snap Cap®, Meta™, Mindful Teaching® si Salonability™, poate fi gasit pe sase continente. Din 1962, cand Leo Passage a fondat Scoala de Frumuste Pivot Point in Chicago, Illinios, compania a acreditat si a adoptat designerii de par care isi dezvolta abilitatile la cel mai ridicat nivel al creativitatii artistice.

Invatarea continua este piatra de temelie pe care compania si-a construit cei 50 de ani in industrie. Profesionistii in frumusete educati Pivot Point sunt indrazneti si curiosi in cautarea lor catre o cariera de succes. Pentru ca ei stiu cum sa se apropie de fiecare client cu precizia si maiestria indicate de metoda Pivot Point.

Certificare

Certificarea SA8000 intareste angajamentul nostru fata de drepturile omului prin protejarea impotriva exploatarii copiilor si a muncii fortate, a discriminarii si a practicilor diciplinare, orelor de lucru si compensarilor incorecte.

Deschide certificarea

Cerinţele brandului pentru care lucrez sunt extrem de ridicate şi constant mă provoacă să găsesc cele mai bune soluţii. Make a Point a răspuns provocărilor şi a făcut o livrare excelentă, într-un deadline scurt. Le mulţumesc pentru asta şi sunt sigură că un asemenea nume va rezona pe piaţa de specialitate pentru mulţi profesionişti, foarte curând.

Denisa Oană, Brand Manager & Educator, Topline Romania

Mă încântau lucrările faimoase ale renumiţilor stilişti, care erau realizate la concursurile mondiale pe manechine şi visam la un astfel de manechin. Şi uite că visurile devin realitate! Acum am patru manechine de o calitate excepţională, de la cea mai bună firmă (şi nu este numai părerea mea), de la PIVONT POINT şi care mi-au fost recomandate de Make a Point. Am o satisfacţie enormă atunci când creez lucrările mele pe aceste manechine!

Mi-au fost livrate într-un timp foarte scurt şi în deplină siguranţă, sunt de cea mai bună calitate, au părul 100% natural şi îţi dau încrederea că vei mulţumi orice clientă care îţi va cere o coafură specială pe un păr lung sau mediu. Mulţumesc Make a Point pentru că mi-a prilejuit această bucurie! Eu am ales Calitatea! Voi?

Liuba Trofaniuc, Hair Stylist, Beauty Story Salon

Cu siguranţă este cel mai calitativ manechin pe care am avut ocazia să lucrez, cu o plantaţie a părului extrem de apropiată de cea umană, o desime şi lungime ideale pentru realizarea coafurilor de ocazie. Natalia e favorita mea!… Mulţumesc Make a Point, mulţumesc d-na Liuba!

Iulian Toninchi, Iulton

Natalie – un manechin cu un păr extraordinar!!! Pot spune că am făcut o investiţie foarte bună (pe termen lung) achiziţionându-l, deoarece părul este foarte bogat şi are o lungime perfectă. Până acum am reuşit să obţin toate coafurile pe care mi le-am propus. Îl recomand cu încredere, îşi merită banii pe deplin!

Mariana Grindei, Hair Stylist, Beauty Salon & Academy

Când am fost la work shopul făcut de Dna Olga Ivanitza, m-am îndrăgostit de manechinul dânsei, Natalia, şi mi-am spus că trebuie să am şi eu unul pentru a exersa cele mai frumoase coafuri. Părul natural, gros, blond şi foarte calitativ mă determină să exersez din ce în ce mai mult pentru a realiza nişte coafuri de seară deosebite. Eu am ales calitatea şi îi sfătuiesc pe toţi să cumpere manechinele recomandate de Make a Point. De asemenea, suportul metalic este extraordinar, manechinul este susţinut foarte bine şi asta mă ajută nespus de mult în munca mea.

Ioana Raluca, Hair Stylist, Ralu Beauty